طراحی نمای شیشه ای ساختمان
طراحی نمای شیشه ای هر ساختمان بايد هم با فضاي عمومي همبستگي داشته باشد و هم بتواند حجم داخلی ساختمان را بيان نمايد .
طراحی نمای شیشه ای ساختمان بايد به دنبال خلق يک کليت هماهنگ به وسيله تناسب خوب پنجره ها، بازشوهای در، سايبان و محدوده سقف ها، سازه عمودي و افقی، مصالح طراحی نمای شیشه ای ساختمان، رنگ، عناصر تزيينی و… باشد. پنجره ها همواره با ديگر عناصر ديوار، سطوح باز و بسته، تيره وروشن، صاف و ناهموار را بوجود می آورند. به علت تکرار دوره ای پنجره ها، طراحی نمای شیشه ای در ساختمان های چند طبقه، نظم کاملی به چشم می خورد. اما گاه به علت افزايش نور در طبقات بالاتر کاهش داده می شود و اين نظم آهنگ طراحی نمای شیشه ای ساختمان خود را از دست می دهد .
طراحی نمای شیشه ای ساختمان مصالح نما در رنگ، شکل، زبري و خشنی نما تاثير مي گذارد.
طراحی نمای شیشه ای ساختمان صورت ظاهر ساختمان و آنچه که در برابر ديد عموم قرار دارد، در واقع پر اهميت ترين قسمت ساختمان در برابر عابران و ساير افراد غير استفاده کننده از ساختمان است.
طراحی نمای شیشه ای ساختمان در بسياری از شهر هاي بزرگ جهان، ضوابط و مقررات ويژه اي در ارتباط با سيما و کالبد شهر وجود دارد و گروهی از برجسته ترين افراد با تخصص های مرتبط طراحی نمای شیشه ای ساختمان هنر زيبا سازی و زيبايی شناسی به کنترل طرح های بزرگ و کوچک معماری و شهری از نقطه نظر هماهنگی نمای بيرونی ساختمان ها و محيط شهری يعنی از جنبه های رنگ، حجم، مصالح مناسب، فضای پر و خالی نما، رعايت اصول هماهنگي و تناسبات و… می پردازند .
۱- طراحی نمای شیشه ای ساختمان کلاسیک
۲- طراحی نمای شیشه ای ساختمان مدرن